PACURA IEFTINA, PACURA USOARA /VASCOZITATE RIDICATA

Pacura USOARA /VASCOZITATE RIDICATA – Este un combustibil greu folosit la focare industriale obtinut ca reziduu de la distilarea atmosferica a titeiului, de la distilarea sub presiune redusa sau de la distilarea distructiva a reziduurilor precum si prin amestecarea acestora cu fractiuni de distilare. imbunatatirea podusului se poate face prin amestecarea cu esteri metilici ai acizilor grasi obtinuti din uleiuri vegetale, esteri care au rolul de a micsora consumul si de a reduce poluarea atmosferei cu gazele rezultate in urma arderii centralelor.

Suntem practic singurii distribuitori autorizati de produse de incalzire certificate si omologate cu flota si depozitare proprie,in comparatie cu ceilalti competitori, simpli intermediari cu intreaga logistica intr-un laptop.

PACURA IEFTINA, PACURA USOARA /VASCOZITATE REDUSA

Pacura USOARA /VASCOZITATE REDUSA – Este un combustibil greu folosit la focare industriale obtinut ca reziduu de la distilarea atmosferica a titeiului, de la distilarea sub presiune redusa sau de la distilarea distructiva a reziduurilor precum si prin amestecarea acestora cu fractiuni de distilare. imbunatatirea podusului se poate face prin amestecarea cu esteri metilici ai acizilor grasi obtinuti din uleiuri vegetale, esteri care au rolul de a micsora consumul si de a reduce poluarea atmosferei cu gazele rezultate in urma arderii centralelor.

Cu siguranta toti avem nevoie de caldura si energie pentru a supravietui. In ziua de astazi, oamenii doresc cat mai mult confort. Mai mult decat atat, foarte multi dintre noi se preocupa de protectia mediului in care vor trai copiii si nepotii nostri. Pacura este o sursa de energie ce indeplineste toate aceste trei cerinte in acelasi timp. Pentru a afla mai multe despre pacura de calitate Ecombustibil, te rugam sa accesezi produsele noastre Pacura USOARA /VASCOZITATE RIDICATA si Pacura USOARA /VASCOZITATE REDUSA.

ALTE PRODUSE DIN CATEGORIA COMBUSTIBIL LICHID