✔FRANCIZA este reglementata in tara noastra de O G nr. 52/1997 privind regimul juridic al francizei, modificata si republicata in baza Legii nr. 79/1998, act normativ care stabileste, cu titlu general, cadrul legal aplicabil francizei.

Ordonanta defineste notiunile incidente oricarui contract de franciza, respectiv termenii de franciza, francizat, francizor, beneficiar, know how, retea de franciza. Astfel, actul normativ contureaza franciza ca un sistem de comercializare in care francizorul-persoana juridica- in calitate de titular al unor drepturi de proprietate intelectuala si al know-how-ului necesar, acorda francizatului-persoana juridica dreptul de a exploata si dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu, in schimbul unei redevente.

INFORMATII DE BAZA

Costul unei mini  statii  peco mobile  variaza intre 50.000 euro si 150.000 euro(de la 12.000 l la 30.000 l).

Statiile medii si mari au preturi de peste 500.000 euro.

Exista varianta de statie “cu personal” si statie “fara personal”(self service).

Avem posibilitatea sa montam alaturat de statie si unul sau mai multe  posturi  de spalatorie automata,investitii foarte rentabile in prezent,precum si statie incarcare electrica.

Statia se poate achita prin leasing!

ARGUMENTELE NOASTRE

-Poti face o statie peco singur

Poti invata si improviza din mers. Ai sanse sa reusesti, la fel  cum ai sanse sa nu ai succes.Vei avea intrebari sau nevoie de ajutor ,dar nu il vei gasi .Vei face o multime de greseli si vei pierde multi bani si timp pana vei ajunge sa  functionezi.

Iar greul  real atunci va incepe!

+

Franciza este solutia optima

Ai toate informatiile  necesare, planurile de afaceri, proiect integrat ,training-ul tau ca antreprenor,solutiile IT , un brand puternic si serios cu experienta in piata.

+

Franciza inseamna costuri initiale de achizitie si o redeventa anuala modica .

Dar iti aduce avantaje suplimentare, care depasesc mult aceste costuri.

O franciza iti salveaza afacerea si iti asigura o intrare certa  in piata ,cu un flux constant de vanzari.

Vei face profit  din prima  luna , iar intr-un an vei atinge o cifra de afaceri suficienta sa te gandesti deja la a doua statie peco.

SUCCES!

Statia Ecombustibil situata in comuna Zahanaua, jud. Prahova, pe DN1A Ploiesti – Buftea – Bucuresti

CE OFERIM NOI?

  • 2 variante de statii mobile carburanti(capacitati de 12.000 litri sau 30.000 litri),pentru benzina,motorina euro 5 si motorina agricola(doar la varianta de 30.000 litri);
  • finantare tip leasing (cost  aprox 70.000 euro pentru statia de 12.000 litri si 90.000 pentru statia de 30.000 litri).Rata lunara este stabilita de banca finantatoare.
  • carburanti pentru alimentarea statiei ;
  • contracte de vanzare a carburantilor ;

Se garanteaza un profit de minim 3000 euro/luna, media putand de ajunge la 8000-10.000 euro (sau mai mult) profit lunar .

SE POATE OPTA PENTRU STATIA TIP SELF SERVICE sau cea CU PERSONAL.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați acum!

ASIGURAM FINANTARE PRIN BANCI PARTENERE!