Franciza este reglementata in tara noastra de O G nr. 52/1997 privind regimul juridic al francizei, modificata si republicata in baza Legii nr. 79/1998, act normativ care stabileste, cu titlu general, cadrul legal aplicabil francizei.

Ordonanta defineste notiunile incidente oricarui contract de franciza, respectiv termenii de franciza, francizat, francizor, beneficiar, know how, retea de franciza. Astfel, actul normativ contureaza franciza ca un sistem de comercializare in care francizorul, in calitate de titular al unor drepturi de proprietate intelectuala si al know-how-ului necesar, acorda beneficiarului dreptul de a exploata si dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu, in schimbul unei redevente.

INFORMATII DE BAZA :

Sunt 2  posibilitati de colaborare:

1.Franciza FREE HOLD,in care investitia este zero pentru dvs.Dvs puneti la dispozitie terenul,noi venim cu statia si obtinem autorizatiile.Va achitam o chirie pentru spatiu(doar daca este amplasata in mediu urban sau o alta zona intens circulata).

2.Franciza ON HOLD ,in care investitia va apartine .

Costul statiei si al amenajarilor este suportat de dvs .

Noi va asiguram carburantul iar profitul va apartine integral.Costul unei statii pleaca de la 30.000 euro si urca pana la 60.000 euro(depinde de optionalele statiei,daca se doreste cu personal sau fara,un mic magazin sau aparate automate de sucuri si cafea,etc)

In premiera ,avem posibilitatea sa montam alaturat de statie si un post de spalatorie automata(cost aprox.de 15.000 euro),investitii foarte rentabile in prezent,precum si charger electric.

Statia se poate achita in rate sau leasing(rate oferite direct de noi sau leasing acordat de banca).

Pentru vanzarea in rate/leasing  este nevoie de garantie imobiliara.

Lista cu documente necesare,studiul de trafic si pasii de urmat va sunt comunicati la semnarea contractului de franciza.

SUCCES!VA ASTEPTAM CU DRAG!

Nu deranjati decat daca sunteti interesat!

Statia Ecombustibil situata in comuna Zahanaua, jud. Prahova, pe DN1A Ploiesti – Buftea – Bucuresti

Relatiile dintre partile contractului de franciza se refera la continutul minimal si principiile care ar trebui sa guverneze contractul de franciza, obligatiile partilor, aspecte de proprietate intelectuala, incetarea contractului, exclusivitate, nonconcurenta si confidentialitate, publicitate si selectie.

Un contract de franciza implica drepturi si obligatii pentru ambele parti cu mentiunea ca francizatul se va supune regulilor si sistemelor concepute de catre francizor. Acesta din urma va avea dreptul sa modifice sistemul, selectia produselor, lansarea de noi produse si servicii, iar francizatul va fi obligat sa respecte procedeele noi in folosul bilateral si cu scopul ca ambele parti sa castige.

AFLA CUM SA DEVII PROPRIETAR DE STATIE PECO .

AFACEREA CU INVESTITIE  MINIMA  si PROFIT ULTRA ATRACTIV !

Pentru cei interesati,putem pune la dispozitie o documentatie completa,in care veti gasi:

-toate actele si autorizatiile necesare punerii in functiune;

-calculul economic al rentabilitatii si amortizarii;

-modalitati de efectuare a studiului de trafic;

-conditii minime necesare pentru amplasarea statiei;

-informatii complete privind sistemul de gestiune.

-modalitati si conditiile de finantare(acordate de noi sau bancile  partenere.

CE OFERIM NOI?

  • 2 variante de statii mobile carburanti(capacitati de 10.000 litri sau 30.000 litri),pentru benzina,motorina euro 5 si motorina agricola(doar la varianta de 30.000 litri);
  • finantare tip leasing (cost 30.000 euro pentru statia de 10.000 litri si 60.000 pentru statia de 30.000 litri).Rata lunara aprox. 500 euro,respectiv 900 euro.
  • carburanti pentru alimentarea statiei ;
  • contracte de vanzare a carburantilor ;

Se garanteaza un profit de minim 3000 euro/luna, media putand de ajunge la 8000-10.000 euro (sau mai mult) profit lunar .

SE POATE OPTA PENTRU STATIA TIP SELF SERVICE sau cea CU PERSONAL.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați acum!

ASIGURAM FINANTARE PRIN BANCI PARTENERE!