SISTEME DE INCALZIRE

Societatea noastra asigura oricarui client domestic sau industrial consultanta si sprijin in alegerea unei solutii optime de incalzire, bazat pe combustibili petrolieri si nepetrolieri.
Totul, de la simplul calcul al consumului energetic pe baza unor date preliminare, continuand cu deplasarea la fata locului a unei echipe tehnice care sa identifice cele mai bune si economice solutii, pana la montarea arzatorului, cazanului, cosului de evacuare si a rezervorului de stocare.

VARIANTE DE ARZATOARE

Puteti alege variante de arzatoare care sa foloseasca combustibil ce costa mai putin ca orice alt sistem de incalzire conventional, cu preturi incepand de la 1,5 lei litrul(preturi valabile sezonul 2016/2017) pana la combustibili cu grad de poluare infim, respectiv biocombustibil, de 4 lei litrul.

Evident ,va puteti intreba:ce facem cand va creste cotatia titeiului?

Cereti oferta de pret!

Completati formularul de mai jos, pentru primirea unei oferte cu produsele Ecombustibil. O persoana specializata in acest domeniu va va raspunde in cel mai scurt timp.

ATENTIE!

LIPSA UNUI PROIECT TEHNOLOGIC intocmit de proiectanti autorizati in sisteme termice de incalzire va duce la imposibilitatea unei oferte realiste si exacte.

La cerere,putem asigura intocmirea unor astfel de proiecte.Costul minim al unui proiect este aprox.500 euro,plus cheltuieli deplasare.

""
1
Telefon
Suprafata de Incalzit
Tip de Combustibil:
Tip Combustibil Lichid
Tip Combustibil Solid
Proiect tehnic Existent
Dotari tehnice existenteEx: nimic, centrala veche, cazan, combustibil, arzator, cos fum, calorifere, rezervor, etc.
FisierIncarcati Proiectul
Incarcati Proiectul
Buget Estimat
Previous
Next

Va putem asigura ca si in cazul unor maxime istorice a cotatilor, de peste 140 usd /baril , pretul la combustibiii de incalzire nu va depasi 2 lei/l. Istoria ultimilor 20 ani arata acest lucru, pretul s-a situat intre minim 1 leu/l si max 2 lei/l. In timp ce alte surse de incalzire au cunoscut doar cresteri, nu si descresteri. Calculele matematice arata ca un sistem de incalzire bazat pe un combustibil ce costa aproximativ 1,5 lei litrul este cel mai ieftin sistem de incalzire European.

MOTIVELE SUNT SIMPLE…

#1 cel mai ieftin sistem de incalzire

Este cel mai ieftin sistem de incalzire: un arzator costa in jur de 2500 lei, la fel si un cazan, un cos de fum 1000 lei iar un rezervor in jur de 2000 lei (depinde de volum). Asta pentru o putere termica de aproximativ 150 kw, ce face fata cu succes unei locuinte private de aproximativ 500-700 mp. Experienta noastra a aratat ca pentru o iarna, pentru o casa de aproximativ 250-300 mp, este nevoie de aprox. 1000 l combustibil(adica un cost valabil pentru anul 2016 de maxim 1500 lei).

Sisteme de Incalzire ieftine
#2 Cel mai eficient combustibil
  • Este cel mai eficient combustibil din toata gama (gaz metan, gpl, peleti, lemn, carbune, electricitate), avand o putere calorifica dubla pe aceeasi unitate de masura fata de concurentii mentionati;
  • Acest combustibil nu necesita spatii mari si conditii speciale de depozitare (ca in cazul lemnului), nu este periculos din punct de vedere al protectiei contra exploziilor (familia dvs. va fi in siguranta absoluta). Un spatiu de 1,5mp/1,5 mp este suficient pentru un rezervor de aproximativ 3000 l. Daca luam in considerare ca poate fi amplasat si subteran, spatiul se reduce cu 90 %;
  • Nu congeleaza iarna (nu vor fi probleme ca in cazul gazului sau al gpl-ului, care pe timp de iarna are presiune extrem de scazuta din cauza frigului), putand rezista la o temperatura de pana la – 35° C;
  • Poate functiona permanent, atat timp cat in rezervor este combustibil, totul este automatizat, putand fi programat sa fie comandat (pornit, oprit, reglare temperatura) chiar si de pe internet;

Reglare temperatura agent termic

Reglare temperatura agent termic (printr-un simplu sms). Nu trebuie sa faceti alimentare la minim 6 ore, ca in cazul centralelor pe lemne. Functionarea este continua. Porniti toamna ,opriti primavara.

Sistem de creditare

Puteti beneficia de sistem de creditare, oferit de firma noastra, pentru achizitia de combustibil pentru iarna;

Livrare in maxim 24/48 de ore

Se asigura contractual de catre firma noastra livrarea combustibilului ales, in maxim 24/48 de ore, in orice punct al tarii;

Preturi garantate!

Preturile sunt garantate contractual o lunga perioada, de pana la 1 an, pentru contracte ferme cantitativ;

Rezervor dublu compartimentat

Se mai poate opta pentru achzitionarea unui rezervor dublu compartimentat (sau unul independent), care poate stoca intr-o parte combustibil pentru centrala, iar in cealalta parte carburant pentru autovehicule.

Sistem de incalzire cu ulei diesel

…o gama larga de instalatii termice

Va punem la dispozitie o gama larga de instalatii termice, atat pentru uz casnic cat si instalatii termice industriale. Puterea termica a instalatiilor noastre variaza intre 25 KW si 15.000 KW si sunt produse in UE . Se va face o economie in plus, putandu-se achizitiona motorina la pret de producator, la care se adauga doar cheltuieli de transport, fara taxele aferente desfacerii in detalii prin benzinarii.


© 2018 eCombustibil · S.C ALMATAR TRANS SRL Romania.