SISTEME DE CARDURI

ECOMBUSTIBIL

Sistemul nostru de carduri ECB reprezinta prima initiativa romaneasca 100 %,cu acoperire nationala,ce reuneste intr.un singur loc,mare parte a asa numitelor “benzinarii private”.

Desi practic toate benzinariile din tara noastra sunt private,pentru a e exprima cat mai bine cine face parte din acest proiect ambitios ,am gasit de cuviinta sa folosim acest apelativ. La acest moment(iunie 2017) nimeni nu stie in mod oficial cate astfel de benzinarii avem in tara(din primele calcule ,ar rezulta un numar de peste 600 statii independente,ce nu fac parte din nici o retea corporativa europeana sau mondiala) .

Noua ASOCIATIE A PRODUCATORILOR si DISTRIBUITORILOR DE COMBUSTIBILI DIN ROMANIA ,careia i.am pus bazele in 2016 ,spera sa rezolve aceasta necunoscuta,sa aratam ca nu suntem inca dominati si subjugati integral de marile corporatii ,ca inca suntem stapani pe tara noastra si ca spiritul romanesc antreprenorial nu a disparut. Sub sloganul “ALIMENTEAZA din BENZINARIILE ROMANESTI la PRETURI ROMANESTI ,speram ca la finele anului 2017 cardul ECB sa fie accesibil in peste 500 de statii natioanale.

Vino si tu si ia parte la acest proiect simplu ,care va duce intr.un final la crearea unui mediu concurential corect pe piata de profil,in avantajul exclusiv al consumatorului de orice fel. Afla totul despre cardurile ECB in aceasta pagina.

STIRI

VEZI TOATE STIRILE

Normele de aplicare a Codului Fiscal – scutiri accize biodiesel

113.8 (1) In situatia prevazuta la art. 206^60 alin. (1) lit. l) din Codul fiscal, atunci cand produsele energetice utilizate drept combustibil pentru incalzire sunt produse in totalitate din biomase, denumite in continuare biocombustibili, scutirea este totala. 113.8 (2) In situatia prevazuta la art. 206^60 alin. (1) lit. l) din Codul fiscal, atunci cand produsele energ…

Citeste mai mult…

Card Ecombustibil

FORMULAR DE CONTACT

""
1
Subiect
Telefon
Mesaj
0 / 300
Previous
Next