CARBURANTI AUTO

Societatea noastra, cu capital 100 % autohton, este distribuitor autorizat de combustibili si carburanti auto al celui mai mare rafinor national PETROM OMV, activand in acest segment de peste 20 ani. Detinem cele mai mari depozite independente din tara pentru combustibili de incalzire in BUZAU si PRAHOVA, cu o capacitate de peste 10.000 to, precum si o flota de 20 autocisterne specializate de mic si mare tonaj.
Oferte Combustibil
Motive

Carburanti Auto

Prin intermediul unei echipe cu o bogata experienta in domeniul distributiei de carburanti auto, S.C ALMATAR TRANS SRL, va pune la dispozitie solutii pentru furnizarea de carburanti auto.

Detalii

Combustibili de Incalzire

Principalul obiectiv al companiei S.C ALMATAR TRANS SRL, este furnizarea unei game largi de produse petroliere (Combustibil de Incalzire), in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Detalii

 

Sisteme de Carduri

S.C ALMATAR TRANS SRL a dezvoltat sistemul de carduri pentru carburanti, similar cardurilor de credit. Cardurile sunt acceptate la nivel national. Aceste instrumente de plată sunt dedicate companiilor.

Detalii

Sisteme de Incalzire

Sisteme de incalzire, solutii optime de incalzire!

Societatea noastra asigura oricarui client domestic sau industrial consultanta si sprijin in alegerea unei solutii optime de incalzire, bazat pe combustibili petrolieri si nepetrolieri.

Totul, de la simplul calcul al consumului energetic pe baza unor date preliminare, continuand cu deplasarea la fata locului a unei echipe tehnice care sa identifice cele mai bune si economice solutii, pana la montarea arzatorului, cazanului, cosului de evacuare si a rezervorului de stocare.

100% cel mai ieftin

Un arzator costa in jur de 2500 lei, la fel si un cazan, un cos de fum 1000 lei iar un rezervor in jur de 2000 lei (depinde de volum).

Cel mai eficient combustibil

Este cel mai eficient combustibil din toata gama (gaz metan, gpl, peleti, lemn, carbune, electricitate), avand o putere…

Nu necesita spatii mari!

Acest combustibil nu necesita spatii mari si conditii speciale de depozitare (ca in cazul lemnului), nu este periculos…

PARTENERI ECOMBUSTIBIL

Partener LUKOIL
Partener Petrom
Partener Rompetrol
Mol