CARDURILE CORPORATIVE ECB  reprezinta prima initiativa nationala de vanzari carburanti prin sisteme de creditare ce se adreseaza in special societatilor mici si mijlocii, de transport si nu numai.
Cu un  grad de acoperire in toate judetele tarii, acest proiect 100 % romanesc a unificat mare a parte a benzinariilor cu capital autohton .
Cu  o creditare de pana la 90 -120 zile,proiectul nostru  reprezinta o alternativa solida si reala intr-o piata monopolizata de corporatii si are ca scop promovarea afacerilor micilor retele nationale de statii peco, ajutorarea clientului final si dezvoltarea unui sistem de afaceri bazat pe transparenta, echitate si profitabilitate pentru toti factorii implicati.
Sistemul nostru de carduri, la fel de modern si performant ca orice sistem  de carduri similar, beneficiaza in premiera de aplicatie disponibila  pe dispozitive portabile(telefon,tablet,etc) astfel ca tot timpul vei fi la curent cu ora alimentarii vehiculului, locul si cantitatea.
Tot prin intermediul aplicatiei, vei putea identifica preturile din statiile romanesti, astfel ca in drumul tau vei realiza economii deloc neglijabile ale costurilor la carburanti.
""
1
Previous
Next

Sub sloganul  “VINO SA ALIMENTEZI DIN BENZINARIILE ROMANESTI LA PRETURI ROMANESTI”, te asiguram pe tine, clientul nostru, ca daca noi romanii, vom intelege cu totii, ca atat timp cat ne vom  incalta cu pantofi fabricati la Clujana, vom merge pe o bicicleta Pegas in timp de mancam o Eugenia si vom alimenta carburanti din statiile romanesti, este posibil  sa ne salvam ca natie, tara asta sa mai aiba copii iar copiii nostri sa mai aiba o tara.