Testimoniale

Opinia Dvs.!

""
1
Numele Dvs.
Compania
Telefon
Parerea Dvs.
0 /
Ecombustibil
SlabBunExcelent
Opinia Dvs., despre Site?
Opinia Dvs., despre Produse?
Previous
Next
O relatie comerciala de succes!Firma serioasa,promp ta formata dintr-o echipa de profesionisti. De-a lungul colaborarii noastre întotdeauna produsele achizitionate au fost de cea mai buna calitate.Recom and cu incredere societatea Almatar Trans si altor clienti.
MARIN ERVIN NARCISEWING SHIPPING ECOLOGIC
Am descoperit in ALMATAR TRANS un partener de incredere in construirea,me ntinerea si dezvoltarea relatiilor de afceri.In relatiile cu RUDACO PREST SRL,echipa Almatar Trans a dat dovada de profesionalism si o foarte buna calitate a produselor pe care le ofera si a indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale.R ecomandam Almatar Trans pentru profesionalism ul si seriozitatea de care au dat dovada.
Sorin PloiestiRUDACO PREST SRL
Decizia de a lucra cu ALMATAR TRANS am luat.o dupa ce am realizat ca toate societatile care fac reclame pe produse de incalzire de buna calitate,respe ctiv CTL de la PETROM OMV sunt simpli intermediari de duzina,societa ti cu biroul intr.un laptop .Toti afiseaza poze cu depozite,flote etc,dar logistica lor consta intr-un laptop si evntual un fax. Am vrut sa vad daca si ALMATAR TRANS este o firma de aceeasi categorie si am constatat ca reclama lor e chiar realaȘsunt dealeri oficiali OMV,au o flota impresionanta ,depozite autorizate moderne si perfect functionale. Sugerez tutoror care vor sa cumpere pe viitor combustibili sa faca o vizita tuturor ofertantilor si dupa aia sa decida de unde sa cumpere.
CRACIUN DANIELPROACTIV SATU MARE
Profesionalism si promptitudine! Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei,in care ”celalalt” te vegheaza, pentr u a ataca cea mai mica greseala. Secolul vitezei este dedicat celor care depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca.

De-a lungul timpului am avut colaborari cu numeroase firmece isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul;putin e insa mi-au dovedit-o.Iar faptul ca utilizez produsele oferite de Almatar Trans demonstreaza ca am incredere in echipa ce se afla in spatele acestei firme. Almatar Trans este o echipa de succes preocupata cu adevarat de satisfactia clientilor sai.

Bogdan BuzauCONSTAM BUZAU
Tuturor solicitarilor noastre li s-a raspuns eficient si cu promptitudine. Intotdeauna ati gasit cea mai buna solutie pentru solicitarile noastre.Alatur i de acestea,modali tatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor clientului ne-a convins ca sunteti cea mai buna alegere.stim ca ne putem baza pe serviciile voastre,servic ii pe care le-am recomandat si partenerilor nostri.
Sbastian DumitrescuEVO GRUP LOGISTIC
In urma cu mai multi ani de zile am luat decizia de a lucra cu dealeri oficiali de combustibili si carburanti,cum este si ALMATAR TRANS,dealer PETROM OMV. Suntem multumiti de buna colaborare,liv rarile se fac rapid ,atat pe segmentul de carburanti,cat si pe combustibili,c alitatea marfii este garantata.
GRIGOROIU LAURENTIUSC TEHCON EDILITAE BUCURESTI SA
Lucram foarte bine cu Almatar Trans pe linia furnizarii de motorina si biodiesel. Pr odusele sunt de calitate, livrarile se fac prompt. Terme ne de plata flexibile. Recomandam ca un bun partener.
Mihalache LiviuSC UTIL CARGO SRL PLOIESTI
Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Almatar Trans pe linia furnizarii de combustibil in zona noastra. Putem spune ca produsele sunt de calitate si au preturi bune. Am cumparat cativa ani produse de incalzire de la Almatar Trans si vom cumpara in continuare. Recomandam cu caldura.

Referitor la website-ul ecombustibil.ro, putem spune ca este foarte bine structurat si se navigheaza cu usurinta. Acum este simplu sa comand produsele Almatar Trans, online. Va multumim!

MARCELA DAVIDSC ROMANIA SEO SRL