Retele benzinarii proprii

Incepand cu data de 01.05.2015,societatea noastra a pus in functiune prima statie de distribuitie carburanti proprie,situata in com.Merei,jud.BUZAU(POPASUL MEREI).

Noutatea absoluta,pe langa preturile cele mai mici practicate de noi,este faptul ca suntem singura statie din tara care comercializeaza  DIESEL NON RUTIER,destinat vehiculelor agricole ,forestiere,generatoate curent,etc.

Incepand cu 01.11.2016, a fost pusa in  functiune  a doua  statie proprie  situata pe E 85 -DN 5,in com,DAIA,jud.Giurgiu,soseaua GIURGIU-BUCURESTI.

In martie 2017 , cea de a treia statie peco  ECOMBUSTIBIL a fost pusa in functiune  in com.Targsoru Vechi,sat Zalhana,DN 1 A.jud.Prahova.

STIRI

TESTIMONIALE

ce spun clientii despre noi

O relatie comerciala de succes!Firma serioasa,promp ta formata dintr-o echipa de profesionisti. De-a lungul colaborarii noastre întotdeauna produsele achizitionate au fost de cea mai buna calitate.Recom and cu incredere societatea Almatar Trans si altor clienti.EWING SHIPPING ECOLOGIC - Marin Ervin Narcis
Profesionalism si promptitudine! Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei,in care ''celalalt'' te vegheaza,pentr u a ataca cea mai mica greseala.Secol ul vitezei este dedicat celor care depasesc paravanul vorbelor goale,al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca.De-a lungul timpului am avut colaborari cu numeroase firmece isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul;putin e insa mi-au dovedit-o.Iar faptul ca utilizez produsele oferite de Almatar Trans demonstreaza ca am incredere in echipa ce se afla in spatele acestei firme.Almatar Trans este o echipa de succes preocupata cu adevarat de satisfactia clientilor sai.CONSTAM BUZAU - Bogdan