Franciza PECO

Franciza este reglementata in tara noastra de O G nr. 52/1997 privind regimul juridic al francizei, modificata si republicata in baza Legii nr. 79/1998, act normativ care stabileste, cu titlu general, cadrul legal aplicabil francizei.

Ordonanta defineste notiunile incidente oricarui contract de franciza, respectiv termenii de franciza, francizat, francizor, beneficiar, know how, retea de franciza. Astfel, actul normativ contureaza franciza ca un sistem de comercializare in care francizorul, in calitate de titular al unor drepturi de proprietate intelectuala si al know-how-ului necesar, acorda beneficiarului dreptul de a exploata si dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu, in schimbul unei redevente.

Relatiile dintre partile contractului de franciza se refera la continutul minimal si principiile care ar trebui sa guverneze contractul de franciza, obligatiile partilor, aspecte de proprietate intelectuala, incetarea contractului, exclusivitate, nonconcurenta si confidentialitate, publicitate si selectie.

Un contract de franciza implica drepturi si obligatii pentru ambele parti cu mentiunea ca francizatul se va supune regulilor si sistemelor concepute de catre francizor. Acesta din urma va avea dreptul sa modifice sistemul, selectia produselor, lansarea de noi produse si servicii, iar francizatul va fi obligat sa respecte procedeele noi in folosul bilateral si cu scopul ca ambele parti sa castige.

AFLA CUM SA DEVII PROPRIETAR DE STATIE PECO in maxim 30 zile, fara sa investesti nimic. AFACEREA CU INVESTITIE 0 si PROFIT ULTRA ATRACTIV !

CE TREBUIE SA AI si SA FACI TU?

  • un teren intr-o zona cat mai circulata, la sosea, deschidere minim 40 m (in afara localitatii) si minim 20 m (in interiorul localitatii);
  • o societate comerciala fara pierderi financiare ;
  • dorinta de a munci ;

    STATIE 30.000 litri MEREI .BUZAU ,DN 2.

Ce sa faci tu

CE OFERIM NOI?

  • 2 variante de statii mobile carburanti(capacitati de 10.000 litri sau 30.000 litri),pentru benzina,motorina euro 5 si motorina agricola(doar la varianta de 30.000 litri);
  • finantare tip leasing (cost 20.000 euro pentru statia de 10.000 litri si 50.000 pentru statia de 30.000 litri);
  • carburanti pentru alimentarea statiei ;
  • contracte de vanzare a carburantilor ;

Se garanteaza un profit de minim 3000 euro/luna, media putand de ajunge la 8000-10.000 euro (sau mai mult) profit lunar .

SE POATE OPTA PENTRU STATIA TIP SELF SERVICE sau cea CU PERSONAL. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati si sunati-ne. ASIGURAM FINANTARE PRIN BANCI PARTENERE!

0723 697 927